10 pozitii pentru felatie

10 pozitii pentru felatie

Inainte de a trece la enumerarea pozitiilor, voi puncta aspectul igienic al sexului oral in general, fara a impune ceva, ci doar a informa. Cei ce sunt impotriva acestei practici si sustin ca sexul este murdar din cauza germenilor infectiosi, ar trebui sa ia in calcul si faptul ca insasi gura contine cu un milion de germeni mai mult decat penisul sau vaginul (atunci cand aceste organe sunt curate, desigur).

Iar acum sa revenim la ideea din titlu. Bineinteles ca feltie se poate face din orice pozitie in care partenerii pot sta, insa important este ca pozitia abordata sa fie una confortabila pentru amandoi pentru a putea savura placerea.

Felatia este inainte de toate un joc al limbii si al gurii.

1.CLASICA
Partenera sta in genunghi, iar partenerul in picioare. El are sentimentul ca domina. Ea pe acela de a putea controla situatia gratie ritmului pe care il impune cu gura.
2.EGALITATE
Identica cu pozitia clasica, numai ca el sta in genunchi si ea ghemuita. Astfel, toata lumea se mamifesta dupa bunul plac.
3.ARCUITA
Partenerul sta intins pe burta, arcuindu-si corpul. Isi ofera fesele, penisul si testicolele partenerei care este deasupra lui, in "patru labe".
4.SCUFUNDAREA
Partenera sta intinsa pe burta, cu capul atarnand in afara patului. El sta in afara patului, in genunchi, avand astfel toata libertatea de a oserva miscarea feselor partenerei.
5.GURMANDA
Partenera il masturbeaza, "mancandu-i" testicolele.
6.MATERNA
Ea sta ingenuchiata in fata lui. El este intins pe spate. Ea efectueaza o felatie, lasandu-si sanii pe fata lui.
7.SPORTIVA
Partenera sta intinsa pe spate. Deasura ei, partenerul isi pozitioneaza penisul la nivelul gurii ei si incepe sa execute o miscare de "du-te – vino".
8.69
El sta asezat intre picioarele ei si invers. Este preferabila alternarea cunnilingusului cu felatia pentru ca este totusi dificil sa dai si sa primesti in acelasi timp.
9.INGHITIREA PROFUNDA
Practica ingititirii profunde este o fantezie masculina care consta in alunecarea penisului pana la amigdale. Atentie insa, intre fantezii si realitate, este o mare diferenta. Barbatii sunt aproape coplesiti de placerea pe care aceasta tehnica o procura, insa partenera daca este mai putin experimentata, poate avea o senzatie de voma.
10.INDIFERENTA
Partenerul sta cu picioarele desfacute sprijinit pe coate sau pe maini, iar ea sta intinsa in fata lui, sprijinindu-se tot pe coate (pentru da un plus de amploare miscarii). In plus el are o privire panoramica asupra corpuli partenerei.

Sursa:http://www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/sexul/10_pozitii_pentru_felatie.html