Pozitie: Suspendata

Barbatul sta in picioare si de obicei sprijinit de un perete sau o coloana. Femeia isi imbratiseaza partenerul, isi incolaceste mainile in jurul gatului sau, iar picioarele in jurul mijlocului. Si ea se poate sprijini cu picioarele de perete.

Avantaje: aceasta pozitie permite terminarea actului destul de repede din partea ambilor parteneri. Iar daca femeia este imbracata in fusta, dezbracarea nici nu este necesara.

Sfatul sexologului: pentru a-si menaja coloana, barbatul isi poate sprijini partenera de un perete sau de o masa. Este de preferat ca aceasta pozitie sa fie aplicata cu partenerele de talie mica.

Pozitia: Capra

Femeia se asaza in genunchi si isi sprijina capul pe brate. Barbatul se asaza in spatele ei pentru a o penetra.

Avantaje: vaginul prezinta o deschidere mare, ceea ce permite un contact bun cu penisul. Barbatul se poate observa in "focul pasiunii". Isi poate mangaia partenera pe sani, fese sau chiar ii poate stimula clitorisul.

Sfatul sexologului: aceasta pozitie necesita o buna complicitate, ca femeia sa se ofere partenerului cu toata fiinta. Pozitia permite o penetrare profunda, dar barbatul trebuie sa fie atent pentru a nu intra brutal. In aceasta pozitie, barbatul isi poate controla orgasmul, iar partida poate dura mai mult.

Pozitia: Arcul invers

Femeia se sprijina in maini, intorcandu-se cu spatele la partener. Apoi partenerul ii ridica picioarele, tinand-o de solduri. El o penetreaza, iar ea isi poate misca picioarele, le poate departa sau le poate strange in jurul amantului.

Avantaje: este un frumos numar de echilibristica, iar cei ce o practica se bucura ca pot scapa de banalitate.

Sfatul sexologului: acesta pozitie este recomandata firilor sportive! Si chiar daca este sofisticata, este foarte amuzanta si originala. Dar unghiul de penetrare nu este tocmai cel ideal, asa ca pozitia nu poate fi una foarte excitanta.

Pozitia: Fortarea intrarii

Femeia sta lungita pe spate. Isi ridica putin un picior iar pe celalalt il ridica destul de mult pentru a atinge fruntea partenerului. El se asaza intre picioarele ei si incepe o miscare de du-te-vino.

Avantaje: miscarea de du-te-vino pe care o practica partenerul va face ca picioarele femeii sa se miste, ceea ce va duce la o variatie a tensiunii penetrarii si va multiplica senzatiile traite.

Sfatul sexologului: atentie, doamnelor, sa nu va opriti piciorul pe fata partenerului... si aveti grija cu aceasta pozitie: daca nu sunteti destul de suple puteti face o intindere.

Pozitia: Lotus

Lungita pe spate, femeia isi ridica picioarele, punandu-l pe cel drept pe genunchiul celui stang, iar pe cel stang pe genunchiul celui drept pentru a ajunge in pozitia lotus folosita in yoga, si pentru a-si putea misca bine bazinul.
Barbatul se asaza in genunchi in fata ei pentru a o penetra. Se poate apleca deasupra ei pentru a o saruta.

Avantaje: barbatul detine controlul, iar pozitia permite o penetrare profunda. Pozitia are avantajul de a stimula clitorisul, ceea ce va accentua orgasmul femeii. "Lotusul" permite contact vizual si multe sarutari, iar mainile raman aproape libere.

Pozitia: Marea deschidere

Femeia sta intinsa pe spate. Ea isi ridica foarte mult picioarele, pe care le sprijina de pieptul barbatului, care sta in genunchi in fata ei.

Avantaje: unghiul de penetrare este foarte bun si ambii parteneri vor trai senzatii tari. Pozitia faciliteaza stimularea punctului G. Efectul vizual este excitant pentru partener, care poate saruta picioarele partenerei.

Sfatul sexologului: pozitia este destul de odihnitoare, dar femeia ramane pasiva. Barbatul poate aseza picioarele partenerei pentru a ajunge la pozitia misionarului sau la cea a lotusului.

Pozitia: Invartita

Se efectueaza pornind de la pozitia clasica pe spate, barbatul dedesubt si femeia desupra. Apoi partenera isi ridica picioarele si face o rotatie. Va face acest lucru fara a intrerupe penetrarea.

Avantaje: se poate schimba unghiul de penetrare, asa ca senzatiile traite vor ajunge pana la foarte intense. Femeia conduce actul si poate face asta dupa gustul sau.

Sfatul sexologului: nu pare o pozitie dificila, insa cere multa elasticitate si suplete. Poate fi aplicata mai ales atunci cand partenerul este foarte obosit. Mai este indicata barbatilor cu penis mic pentru a le facilita actul sexual.

Pozitia: Pariul partenerilor

Femeia sta intinsa pe spate si isi ridica picioarele. Barbatul se asaza alaturi de ea, o cuprinde in brate si ii trece picioarele peste ale sale. Ea se ghemuieste confortabil la pieptul lui. Avantaje: efortul este minim, iar placerea garantata! Este ideala pentru cei cu dureri de spate si atunci cand sunteti obositi, atat timp cat nu adormiti! Sfatul sexologului: pentru ca nu este o pozitie obositoare, actul poate dura mai mult... iar partenerii se pot saruta, imbratisa, isi pot sopti cuvinte dulci privindu-se in ochi.

Pozitia: Lotusul inversat

Femeia sta intinsa pe spate si isi ridica foarte mult picioarele incercand sa le aduca cat mai aproape de frunte. Cand si-a gasit pozita potrivita, barbatul se asaza peste ea pentru a o penetra.

Avantaje: penetrarea este profunda, iar unghiul este ideal pentru barbatii nu foarte dotati. Miscarile pot fi destul de "delicate".

Sfatul sexologului: femeia trebuie sa fie supla si sa nu aiba probleme cu spatele! Pentru barbat, pozitia este foarte confortabila si deloc obositoare. Ramane de vazut care dintre ei o prefera mai mult...

Pozitia: La galop

Barbatul sta intins pe spate, cu picioarele ridicate. Femeia se aseaza deasupra lui, ca si cum ar sta pe saua unui cal. Avantaje: aceasta pozitie care "inverseaza rolurile" poate fi incercata pentru ca este originala si foarte excitanta. Ea permite miscari libere din partea femeii si un unghi de penetrare aproape perfect. Sfatul sexologului: iubitii se pot privi, saruta, si isi pot rosti cuvinte dulci. Atentie insa: este o pozitie destul de obositoare pentru amandoi!

Pozitia: Alungita

Femeia sta intinsa pe masa, pe un birou sau un fotoliu, insa nu isi intinde si picioarele. Barbatul se asaza in picioare in fata ei, intre picioarele ei pentru a o penetra.

Avantaje: este o pozitie ce favorizeaza o penetrare profunda, al carei efect este stimularea ambilor parteneri.

Sfatul sexologului: aceasta pozitie nu este deloc pretentioasa. Ea permite partenerilor sa se "iubeasca" in bucatarie sau pe birou. Este foarte excitanta pentru ca nu necesita timp indelungat si nici ca partenerii sa-si lase toate hainele deoparte.

Pozitia: Corp la corp

Barbatul sta asezat lejer, cu picioarele indepartate, sprijinidu-se pe sezut. Femeia se aseaza in bratele sale, inconjuransu-l cu picioarele. El o penetreaza si o strange si mai mult aproape de el.

Avanataje: Este o pozitie pentru indragostiti, este senzuala si intima, ambii partenri avand parte de multe mangaieri si sarutari. Daca femeia se lasa un pic pe spate, barbatul ii poate saruta si mangaia delicat sanii.

Sfatul sexologului: Este o pozitie confortabila si discreta, necesitand foarte putin spatiu. Ea va permite sa faceti dragoste intr-o masina, dar chiar si intr-un cinematograf mai puitn frecventat... locuri in care discretia si rapiditatea sunt sunt esentiale.

Pozitia: Roaba

Femeia sta sprijinita pe antebrate, cu capul pe o perna, pentru a sta mai comod. Barbatul sta in picioare in spatele ei si ii ridica picioarele, sprijinind-o de soldurile lui.

Avantaje: penetrarea este destul de profunda, iar el poate saruta picioarele partenerei.

Sfatul sexologului: pozitia este una destul de amuzanta, iar cuplul se poate prinde "in joc". Dar pentru aceasta acrobatie femeia trebuie sa fie supla. Pe de alta parte sa stai asa poate deveni obositor... si nu te mai poti concentra numai asupra placerii!

Pozitia: Calaretul fantastic

Femeia sta lungita pe spate, cu picioarele departate si indoite. Barbatul se asaza deasupra ei ca si cum s-ar aseza pe o sa. Ea isi ridica unul dintre picioare pe spatele lui, ajutandu-l astfel si pe partener in miscarile sale.

Avantaje: aceasta pozitie isi merita originalitatea! Barbatul isi poate mangaia partenera foarte mult, mai ales in zona pelvisului, iar ea ii poate mangaia fesele si spatele partenerului.

Sfatul sexologului: pozitia nu favorizeaza nici contactul, nici cuvintele dulci! Pe de alta parte, penetrarea nu este foarte profunda, iar unghiul penetrarii este departe de a fi cel ideal: atentie, pot aparea dureri! Cu toate acestea, pozita "galopanta" este destul de veche si des folosita...

Pozitia: foarfeca

Barbatul sta lungit cu picioarele departate. Femeia intra intre picioarele lui, cu picioarele catre capul lui, potrivindu-si bazinul peste cel al partenerului. El o va penetra atunci cand aceasta se lasa pe spate.

Avantaje: pozitia este una stimulanta pentru femeie, iar barbatul isi poate controla bine miscarile si momentul ejacularii.

Sfatul sexologului: aceasta pozitie nu este indicata in cazul unui partener mai putin dotat din punct de vedere sexual. Doamnele trebuie sa aiba grija pentru ca este o pozitie ce le poate provoca dureri de spate. Si nu sunt posibile saruturile sau alte atingeri tandre. Va fi mai usor pentru ambii parteneri daca femeia sta cu picioarele intinse.

Pozitia: Super stimulanta

Femeia sta lungita la fel ca si la pozitia "misionarul", numai ca de data aceasta isi ridica picioarele si le sprijina de pieptul partenerului care sta in genunchi in fata ei pentru a o penetra.

Avantaje: aceasta pozitie permite raporturi inflacarate, excitante si stimularea mult mai rapida a punctului G. Efectul vizual duce si el la excitarea celor doi parteneri.

Sfatul sexologului: aceasta acrobatie poate fi recomandata ca interludiu intre doua pozitii mai confortabile, si poate fi urmata de o pozitie clasica, de exemplu aceea "a misionarului". Femeia trebuie sa fie atenta pentru a nu capata dureri de spate. Iar partenrul nu trebuie sa fie violent: daca este mult prea profund ii poate provoca dureri partenerei.

Pozitia: Lingurita

Femeia este lungita, intr-o parte, cu spatele la partenerul sau, care o poate penetra cu usurinta.

Avantaje: daca partenera nu il vede, el ii poate murmura cuvinte dulci la ureche, sa o imbratiseze si sa-i stimuleze mai usor clitorisul.

Sfatul psihologului: unghiul de penetrare nu este foarte bun, asa ca penetrarea nu va fi profunda, dar este foarte fina, permite o atingere mare a corpurilor.

Este recomandata in cazul barbatilor care tind sa ejaculeze precoce, pentru ca le ofera libertate maxima de miscare si pot, asadar, sa tina sub control gradul de excitatie in care se afla.

Pozitia: Andromaca

Barbatul sta lungit sau semi-lungit, iar femeia se aseaza deasupra lui.

Avantaje: aceasta pozitie permite barbatului sa se odihneasca si femeii sa conduca actul. Ea poate sa se ridice si apoi sa se lase deasupra lui schimband chiar si unghiul de penetrare, sau se poate lungi cu totul peste el.

Sfatul sexologului: majoritatea femeilor active apreciaza aceasta pozitie, la fel ca si partenerii ce vor sa se simta doriti si posedati.
Mai mult, aceasta pozitie permite un contact bun intre penis si punctul G. Este o pozitie buna pentru stimularea acestuia sau pentru descoperirea lui.

Pozitia: "Asediul" dragostei

Barbatul sta semi-lungit si se sprijina pe coate. Femeia se asaza deasupra lui, pe vine, cu spatele si fesele catre partener. Isi sprijina mainile pe picioarele partenerului si se misca in ritm du-te-vino.

Avantaje: Este o pozitie care lasa femeia sa controleze situatia. Este destul de excitanta pentru barbat (care vede fesele femeii miscandu-se deasupra lui), dar si pentru femeie (care are libertate de miscare totala).

Sfatul sexologului: este o pozitie simpla, dar destul de obositoare, iar penetrarea nu este destul de profunda; este o buna alegere pentru interludiu. Barbatul isi poate schimba putin pozitia (stand intr-un fotoliu de exemplu), pentru a varia unghiul de penetrare.

Alta posibilitate: sa-si schimbe femeia pozitia, exersand o rotatie in jurul penisului (roata - pozitie pe care o vom prezenta in zilele urmatoare).

Pozitia misionarului

Femeia sta pe spate, iar partenerul se asaza deasupra ei pentru a o penetra.

Avantaje: este o pozitie simpla, chiar si pentru incepatori, si este clasica! Ea lasa loc mangaierilor, sarutarilor si cuvintelor dragastoase. Atat femeia cat si partenerul ei au bratele libere asa ca se pot mangaia sau se pot ghida reciproc.

Sfatul sexologului: barbatul controleaza situatia in aceasta pozitie, iar femeia nu are o mare libertate a miscarilor. Ea poate doar sa-si miste soldurile si sa-si ghideze astfel partenerul. Pentru o penetrare adanca, ea isi poate ridica picioarele pe umerii partenerului.

Secretele Kama Sutra

Kama Sutra, cartea dragostei, este cea care iti ofera mai mult de 64 de pozitii pe care sa le folosesti in intimitate. Poate ca ai citit-o deja pe ascuns in camera parintilor sau la o petrecere in pijamale intre fete. Dar sunt multe alte secrete de descoperit. Incepand de astazi iti vom oferi si noi 20 de pozitii care iti vor stimula imaginatia si de ce nu, iti vor deschide noi orizonturi in intimitate.

• Pozitia misionarului
• Pozitia: "Asediul" dragostei
• Pozitia: Andromaca
• Pozitia: Lingurita
• Pozitia: Super stimulanta
• Pozitia: Foarfeca
• Pozitia: Calaretul fantastic
• Pozitia: Roaba
• Pozitia: Corp la corp
• Pozitia: Alungita
• Pozitia: La galop
• Pozitia: Lotusul inversat
• Pozitia: Pariul partenerilor
• Pozitia: Invartita
• Pozitia: Marea deschidere
• Pozitia: Lotus
• Pozitia: Fortarea intrarii
• Pozitia: Arcul invers
• Pozitia: Capra
• Pozitie: Suspendata